Aanmelden als dealer bij LeaseGemak

Fietslease is ‘booming’! Wij zagen deze ontwikkeling jaren geleden al aankomen en wij verleaseten in 2014 dan ook al onze eerste elektrische fietsen in Nederland. De vraag naar leasefietsen is echter groter dan ooit.

Niet alleen voor ons als fietsleasemaatschappij is dit een mooie ontwikkeling, ook u als rijwielhandelaar kunt hier de vruchten van gaan plukken. Dat is simpeler dan u (waarschijnlijk) denkt! Meld u aan, wacht op goedkeuring, activeer uw account en start direct met het verleasen van fietsen!

Wilt u liever eerst eventjes contact met ons hebben? Dat kan natuurlijk ook!

  info@leasegemak.nl         0521-523225

Meldt u zich ook bij óns aan?

  Via de dealerportal kunnen wij alles zelf regelen. Het aanmaken van een leaseovereenkomst is slechts 5 minuten werk, daarna is het even wachten op goedkeuring en dan mogen wij de fiets mét volledige marge uitleveren. 

Bike Totaal Schraverus, Harderwijk

  Het uitleveren van een leasefiets is een makkie en nadat we de fiets aan de klant hebben uitgeleverd, ontvangen we soms dezelfde dag nog de volledige betaling van LeaseGemak! 

Profile Broeksema ‘de Fietsspecialist’, Enschede

  Wij zijn natuurlijk geen lease-experts, daarom neemt LeaseGemak alle werkzaamheden m.b.t. de leaseovereenkomst voor haar rekening en ontvangen wij van hen een melding zodra de leasefiets door ons uitgeleverd mag worden! 

Ten Veen 2Wielers, Steenwijk

Wij hanteren slechts twee voorwaarden:

Voorwaarde 1

Voor iedere bestelling die u van ons ontvangt, brengt u ons de volledige consumentenadviesprijs in rekening. U behoudt dus uw volledige marge! Voor iedere lease-aanvraag die u zelf bij ons indient, bepaalt u natuurlijk ook zelf de gewenste prijs voor de fiets.

Voorwaarde 2

Bij de aankoop van iedere leasefiets, zitten de eerste 3 servicebeurten inbegrepen, deze doet u dus ‘kosteloos’. Voor iedere servicebeurt daarna, mag u ons €51,50 per beurt in rekening brengen zodra u deze heeft uitgevoerd.

Aanmelden als dealer, is volledig gratis. Ook voor het ontvangen van bestellingen, betaalt u niets!

 Ontvang bestellingen

Voor iedere lease-aanvraag die bij ons binnen komt, selecteren wij voor de klant, de dichtstbijzijnde LeaseGemak-dealer. Bent u dat? Dan ontvangt u een kant-en-klare bestelling van ons en levert u de fiets!

 Lever uit uw eigen voorraad

Iedere leasefiets die u via ons mag uitleveren, mag u uit uw eigen voorraad leveren of zelf bij uw leverancier bestellen.

 Behoud uw volledig marge

Aangesloten zijn bij LeaseGemak is volledig gratis, sterker nog u behoudt uw volledige marge op iedere leasefiets die u via ons uit mag leveren! U bent ons dus geen enkele provisie verschuldigd.

  Betaling binnen 5 werkdagen

Nadat u een leasefiets heeft uitgeleverd, ontvangt u uiterlijk binnen 5 werkdagen de volledige betaling van ons. Vaak zelfs al eerder!

  Vermelding in dealeroverzicht

Als LeaseGemak-dealer wordt u opgenomen in ons dealeroverzicht. Dit betekent dat klanten uit uw regio uw winkel kunnen selecteren als hun voorkeursdealer.

 Maak zelf leaseovereenkomsten

Direct nadat uw dealeraccount is geactiveerd, kunt u via onze dealerportal zelf leaseovereenkomsten aanmaken voor úw klanten.

Hoe word ik LeaseGemak-dealer?

1. Meld u aan

Klik op onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in om uw winkel binnen 5 minuten bij ons aan te melden.

2. Wacht op goedkeuring

Na het invullen van het aanmeldformulier, checken wij alle door u ingevulde gegevens. Zodra uw aanmelding is goedgekeurd ontvangt u hierover per e-mail bericht van ons. Dit duurt ongeveer 1 a 2 werkdagen.

3. Activeer uw dealeraccount

Als wij uw aanmelding hebben goedgekeurd, vragen wij u om uw dealeraccount te activeren.

4. Log in en start direct met verleasen

Nadat u uw dealeraccount heeft geactiveerd, kunt u direct inloggen en beginnen met het afsluiten van leaseovereenkomsten!

Iets niet helemaal duidelijk?

  info@leasegemak.nl         0521-523225