Aanmelden als dealer bij LeaseGemak

Dit is een tijdelijke opvulling. HTML-inhoud wordt niet getoond in het formulier van de beheerder. Bekijk een voorbeeld van dit formulier om de inhoud te tonen. Dit is een tijdelijke opvulling. HTML-inhoud wordt niet getoond in het formulier van de beheerder. Bekijk een voorbeeld van dit formulier om de inhoud te tonen.

Standaard servicepakket

Altijd bij de prijs inbegrepen

Garantie

  3 jaar garantie op de accu.
  3 jaar garantie op de motor.

Verzekering

  Schadeverzekering.
  Diefstalverzekering.
  Rechtsbijstandverzekering.
 Ongevallen opzittendenverzekering.

Onderhoud & reparaties

  Ieder half jaar een servicebeurt.
  Pechhulpservice in heel Europa.
 Vervanging van banden bij reguliere slijtage..
 Reparaties aan de fiets.

Uitgebreid servicepakket

+ €7,95 per maand

Garantie

  3 jaar garantie op de accu.
  3 jaar garantie op de motor.

Verzekering

  Schadeverzekering.
  Diefstalverzekering.
  Rechtsbijstandverzekering.
 Ongevallen opzittendenverzekering.

Onderhoud & reparaties

  Ieder half jaar een servicebeurt.
  Pechhulpservice in heel Europa.
 Vervanging van banden bij reguliere slijtage..
 Reparaties aan de fiets.

  Levering fiets

De door u gewenste fiets wordt door de (voor u) dichtstbijzijnde LeaseGemak-dealer geleverd. Mocht u ooit vragen hebben over de fiets, dan kunt u ook altijd bij hen terecht!

 Servicepakket

Om de fiets in topconditie te houden, heeft u de keuze uit 2 servicepakketten. Alle bijbehorende service wordt geleverd door dezelfde lokale dealer die ook de fiets levert. Wel zo makkelijk en dichtbij!

 Verzekering

Bij elk servicepakket zit een uitgebreide rechtsbijstand-, ongevallen opzittenden-, schade- en diefstalverzekering inbegrepen! Zo bent u maximaal verzekerd en loopt u minimaal risico!

   Pechhulpservice

Laten we hopen dat het niet nodig is, maar mocht u ooit met pech staan, dan kunt u in héél Europa contact opnemen met de pechhulpservice! Zij zullen u en de fiets dan komen ophalen!

   Bereken uw kosten

Gebruik onze handige calculator om uit te rekenen welke lease-optie voor u de meest voordelige is. Indien gewenst, helpen wij u hier natuurlijk graag bij!

   Koopoptie

Bevalt de fiets zo goed, dat u hem aan het einde van het contract eigenlijk wilt kopen? Dat kan! Wij doen u dan een aantrekkelijk aanbod!

Optie 4: Zelf leasen zonder reiskostenvergoeding

Ook wanneer het voor u niet mogelijk is om via uw werkgever een (elektrische) fiets te leasen en u daarnaast ook geen recht heeft op reiskostenvergoeding, is het mogelijk om zelf een fiets bij ons te leasen!

Uw kosten: De leaseprijs van een fiets van €2.000,- is €72,00 per maand. Omdat u geen reiskostenvergoeding ontvangt, kan de leaseprijs hier helaas niet mee worden verrekend. Uw totale kosten komen daarmee op €72,00 per maand.

Reiskostenvergoeding: Wanneer u nu een fiets least en in de toekomst toch recht op reiskostenvergoeding krijgt, dan heeft de leasefiets daar geen enkele invloed op! Dit geldt overigens ook wanneer u een (elektrische) fiets zou kopen.

Medewerking werkgever: Om van deze optie gebruik te kunnen maken heeft u géén instemming en medewerking van uw werkgever nodig. U kunt dit volledig zelf met ons regelen.

Meer weten of in contact komen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de leasefiets? Of zou u graag een keer telefonisch contact met ons willen hebben om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter en laat ons weten op welke wijze u graag informatie van ons wilt ontvangen. U mag uiteraard ook contact met ons opnemen, dat kan via:

   0521-523225
   info@leasegemak.nl