Hoe werkt huren?

Hoe werkt huren?

Gaat u een toertocht fietsen? Een weekendje weg? Een paar weken op vakantie? Of bent u voor langere periode op zoek naar een elektrische fiets, maar wilt u deze liever niet zelf aanschaffen? U huurt bij ons al een elektrische fiets voor slechts €5,- per dag!

Onze huur-fietsen worden na iedere verhuur volledig nagekeken, u beschikt dus altijd over een topfiets en uiteraard is de accu volledig voor u opgeladen, zodat u er direct op uit kunt!

U kunt ervoor kiezen om de fiets zelf bij ons af te halen, maar wij kunnen de fiets natuurlijk ook op de gewenste datum bij u te laten bezorgen en na de huurperiode weer bij u laten ophalen. Wel zo makkelijk!

Hoe verloopt een huur-aanvraag?

   U zoekt op onze website een of meerdere elektrische fietsen uit die volledig bij uw wensen aansluit(en).

   U selecteert voor welke periode u de betreffende fiets(en) wilt huren. Het minimum is 3 dagen.

   U selecteert of u zich wilt verzekeren tegen schade aan en diefstal van de fiets. Dit kost slechts €24,95, ongeachte de duur van de huurperiode!

   Wij vragen een borg van €100,- per gehuurde fiets. Nadat u de fiets(en) weer heeft ingeleverd, ontvangt u de borg binnen 5 werkdagen van ons retour!

   Indien gewenst, zorgen wij ervoor dat de door u gehuurde fiets(en) op de afgesproken dag bij u worden afgeleverd! U mag deze natuurlijk ook zelf bij ons opkomen halen.

Bereken uw huurprijs

   Topfietsen

Wij verhuren uitsluitend topfietsen! Onze fietsen worden na iedere verhuur volledig nagekeken!

   Aflevering aan huis

Indien gewenst, laten wij de door u gehuurde fiets bij u thuis afleveren. Deze kan na de huurperiode uiteraard ook weer bij u thuis worden opgehaald!

   Meer fietsen huren?

Wilt u graag meer dan 1 fiets huren? Dat is uiteraard geen enkel probleem! U kunt meerdere fietsen aan uw bestelling toevoegen.

   Uitgebreide verzekering

Voor slechts €24,95 voegt u een uitgebreide schade- en diefstalverzekering toe ongeachte de duur van de huurperiode!

   Dekking in héél Europa

De schade- en diefstalverzekering geeft dekking in héél Europa. U kunt dus ook onbezorgd met de gehuurde fiets op vakantie!

Iets niet helemaal duidelijk?

  info@leasegemak.nl         085 800 22 44