Aanmelden als dealer bij LeaseGemak

Fietslease is ‘booming’! In 2014 verleaseten wij onze eerste (elektrische) fietsen in Nederland. Wij waren daarmee een van de eerste fiets-leasemaatschappijen in Nederland. De ontwikkeling heeft in de tussentijd echter niet stilgestaan. De vraag naar leasefietsen is op dit moment namelijk groter dan ooit, zowel bij consumenten als op de zakelijke markt. Niet alleen voor ons als fiets-leasemaatschappij is dit een mooie ontwikkeling, ook ú als rijwielhandelaar kunt hier de vruchten van gaan plukken en dat is simpeler en interessanter dan u (waarschijnlijk) denkt!

Liever eerst eventjes contact?

  info@leasegemak.nl         085 800 22 44

Aanmelden als dealer is volledig kosteloos. Ook voor het ontvangen van kant-en-klare bestellingen, betaalt u niets!

   Wij zijn volledig merk onafhankelijk

Dit betekent dat (bijna) elk merk/model via ons kan worden verleaset en dat voor elk merk dezelfde gunstige voorwaarden gelden.

   U levert uit uw eigen voorraad

Elke fiets die u via ons levert, mag u uit uw eigen voorraad leveren. Heeft u de fiets niet op voorraad? Dan bestelt u deze zelf bij uw leverancier.

   U behoudt uw volledige marge

Wij betalen u voor elke fiets die u via ons levert, de volledige consumentenadviesprijs. U hoeft bij ons dus géén marge in te leveren

   Zéér snelle betaling van uw facturen

Uw facturen worden uiterlijk binnen 5 werkdagen door ons betaald, maar meestal al een stuk sneller!

   Zowel zakelijk als privé

Wij bieden zowel privé lease als zakelijke lease onder exact dezelfde voorwaarden. Dit bekent voor u: Eén aanspreekpunt en één werkwijze voor zowel uw particuliere, als uw zakelijke klanten.

   Vermelding in dealeroverzicht

Als LeaseGemak-dealer wordt u opgenomen in ons dealeroverzicht. Dit betekent dat klanten uit uw regio uw winkel kunnen selecteren als hun voorkeursdealer.

Meldt u zich ook bij óns aan?

  Via de dealerportal kunnen wij alles zelf regelen. Het aanmaken van een leaseovereenkomst is slechts 5 minuten werk, daarna is het even wachten op goedkeuring en dan mogen wij de fiets mét volledige marge uitleveren. 

Bike Totaal Schraverus, Harderwijk

  Het uitleveren van een leasefiets is een makkie en nadat we de fiets aan de klant hebben uitgeleverd, ontvangen we soms dezelfde dag nog de volledige betaling van LeaseGemak! 

Profile Broeksema ‘de Fietsspecialist’, Enschede

  Wij zijn natuurlijk geen lease-experts, daarom neemt LeaseGemak alle werkzaamheden m.b.t. de leaseovereenkomst voor haar rekening en ontvangen wij van hen een melding zodra de leasefiets door ons uitgeleverd mag worden! 

Ten Veen 2Wielers, Steenwijk

Hoe word ik LeaseGemak-dealer?

1. Meld u aan

Klik op onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in om uw winkel binnen 5 minuten bij ons aan te melden.

2. Wacht op goedkeuring

Na het invullen van het aanmeldformulier, checken wij alle door u ingevulde gegevens. Zodra uw aanmelding is goedgekeurd ontvangt u hierover per e-mail bericht van ons. Dit duurt ongeveer 1 werkdag.

3. Log in op onze dealerportal

Zodra wij uw aanmelding hebben goedgekeurd, ontvangt u van ons uw logingegevens. U kunt hiermee direct inloggen op onze dealerportal.

4. Start direct met verleasen

Als u bent ingelogd, heeft u direct toegang tot al onze functionaliteiten. Zo kunt u direct beginnen met het berekenen van leaseprijzen en het aanmaken van leaseovereenkomsten!

Iets niet helemaal duidelijk?

  info@leasegemak.nl        085 800 22 44