Aanmelden als dealer bij LeaseGemak

Fietslease is ‘booming’! Wij zagen deze ontwikkeling jaren geleden al aankomen en wij verleaseten in 2014 dan ook al onze eerste elektrische fietsen in Nederland. De vraag naar leasefietsen is op dit moment echter groter dan ooit. Niet alleen voor ons als fietsleasemaatschappij is dit een mooie ontwikkeling, ook u als rijwielhandelaar kunt hier de vruchten van gaan plukken en dat is simpeler dan u (waarschijnlijk) denkt! Meld u aan, wacht op goedkeuring, log in en start direct met het verleasen van fietsen!

Wilt u liever eerst even contact met ons hebben? Dat kan natuurlijk ook!

  info@leasegemak.nl         0521-523225

Meldt u zich ook bij óns aan?

  Via de dealerportal kunnen wij alles zelf regelen. Het aanmaken van een leaseovereenkomst is slechts 5 minuten werk, daarna is het even wachten op goedkeuring en dan mogen wij de fiets mét volledige marge uitleveren. 

Bike Totaal Schraverus, Harderwijk

  Het uitleveren van een leasefiets is een makkie en nadat we de fiets aan de klant hebben uitgeleverd, ontvangen we soms dezelfde dag nog de volledige betaling van LeaseGemak! 

Profile Broeksema ‘de Fietsspecialist’, Enschede

  Wij zijn natuurlijk geen lease-experts, daarom neemt LeaseGemak alle werkzaamheden m.b.t. de leaseovereenkomst voor haar rekening en ontvangen wij van hen een melding zodra de leasefiets door ons uitgeleverd mag worden! 

Ten Veen 2Wielers, Steenwijk

Aanmelden als dealer is kosteloos. Ook voor het ontvangen van bestellingen, betaalt u niets!

 Ontvang bestellingen

Voor iedere lease-aanvraag die bij ons binnen komt, selecteren wij voor de klant, de dichtstbijzijnde LeaseGemak-dealer. Bent u dat? Dan ontvangt u een kant-en-klare bestelling van ons en levert u de gewenste fiets!

 Lever uit uw eigen voorraad

Iedere leasefiets die u via/namens ons uitlevert, mag u uit uw eigen voorraad leveren of zelf bij uw leverancier bestellen.

 Behoud uw volledig marge

Aangesloten zijn bij LeaseGemak is volledig gratis, sterker nog: U behoudt uw volledige marge op iedere leasefiets die u via/namens ons uitlevert! U bent ons dus geen enkele vergoeding verschuldigd.

  Betaling binnen 5 werkdagen

Nadat u een leasefiets heeft uitgeleverd, streven wij ernaar om de volledige betaling uiterlijk binnen 5 werkdagen aan u te verrichten. Vaak ontvangt u de betaling zelfs al eerder!

  Vermelding in dealeroverzicht

Als LeaseGemak-dealer wordt u opgenomen in ons dealeroverzicht. Dit betekent dat klanten uit uw regio uw winkel kunnen selecteren als hun voorkeursdealer.

 Maak zelf leaseovereenkomsten

Direct nadat uw dealeraccount is geactiveerd, kunt u via onze dealerportal zelf leaseprijzen berekenen en leaseovereenkomsten aanmaken voor úw klanten.

Hoe word ik LeaseGemak-dealer?

1. Meld u aan

Klik op onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in om uw winkel binnen 5 minuten bij ons aan te melden.

2. Wacht op goedkeuring

Na het invullen van het aanmeldformulier, checken wij alle door u ingevulde gegevens. Zodra uw aanmelding is goedgekeurd ontvangt u hierover per e-mail bericht van ons. Dit duurt ongeveer 1 a 2 werkdagen.

3. Log in op onze dealerportal

Zodra wij uw aanmelding hebben goedgekeurd, ontvangt u van ons uw logingegevens. U kunt hiermee direct inloggen op onze dealerportal.

4. Start direct met verleasen

Als u bent ingelogd, heeft u direct toegang tot al onze functionaliteiten. Zo kunt u direct beginnen met het berekenen van leaseprijzen en het aanmaken van leaseovereenkomsten!

Iets niet helemaal duidelijk?

  info@leasegemak.nl         0521-523225