Hoe werkt privé leasen?

Hoe werkt privé leasen?

Bent u op zoek naar een elektrische fiets, maar ziet u op tegen de (hoge) aanschafkosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om een elektrische fiets naar keuze te leasen!

Het leasen van een elektrische fiets werkt eigenlijk hetzelfde als het leasen van een auto. U zoekt zelf de fiets uit die het beste bij u past en voor een vast bedrag per maand kunt u 3 jaar lang zorgeloos genieten van een elektrische fiets!

U least echter niet alleen de fiets. Bij de leaseprijs zit namelijk ook een schadeverzekering, een diefstalverzekering, pechhulpservice in héél Europa, een rechtsbijstandverzekering, een ongevallen opzittendenverzekering, een jaar extra garantie en maar liefst 5 servicebeurten inbegrepen!

Omdat de fiets eigendom van ons blijft, is er geen sprake van een financiering. Wij doen dus ook géén BKR-check en er vindt ook géén BKR-registratie plaats als u bij ons een leaseovereenkomst aangaat!

Bereken uw leaseprijs

Hoe verloopt een lease-aanvraag?

   U zoekt op onze website een elektrische fiets naar keuze uit.

   U selecteert de gewenste opties en u vraagt via onze website een leaseovereenkomst aan.

   Na afronding van de aanvraag, ontvangt u direct uw leaseovereenkomst.


Het aanvragen van een leaseovereenkomst duurt ongeveer 5-10 minuten.


   Als wij de ondertekende leaseovereenkomst van u hebben ontvangen, controleren wij binnen 1-2 werkdagen uw aanvraag.

 Na goedkeuring van uw aanvraag sturen wij uw bestelling door naar onze dichtsbijzijnde LeaseGemak-dealer.

  De dealer neemt contact met u op zodra de elektrische fiets voor u klaar staat.

  U kunt 3 jaar lang genieten van onbezorgd fietsplezier voor een vast bedrag per maand!

  Levering fiets

De door u uitgezochte elektrische fiets wordt besteld en geleverd door de dichtstbijzijnde dealer. Mocht u ooit vragen hebben over de fiets, dan kunt u ook altijd bij hen terecht!

 Service & onderhoud

Om uw fiets in topconditie te houden, wordt uw fiets periodiek helemaal voor u nagekeken & onderhouden door uw lokale dealer! Wel zo makkelijk en dichtbij!

 Verzekering

Bij de leaseprijs zit een uitgebreide rechtsbijstand-, schade- & diefstalverzekering inbegrepen! Zo loopt u minimaal risico!

   Pechhulpservice

Laten we hopen dat het niet nodig is, maar mocht u ooit eens met pech staan, dan kunt u in héél Europa en 24 uur per dag contact opnemen met de pechhulpservice! Zij zullen u en de fiets dan ophalen!

   3 jaar garantie

Standaard zit er 2 jaar fabrieksgarantie op een fiets, wij verlengen de fabrieksgarantie met 1 extra jaar! Zo bent u de gehele leaseperiode voorzien van garantie!

Iets niet helemaal duidelijk?

Neem dan contact met ons op!
   0521-523225
   info@leasegemak.nl

De populairste leasefietsen